Blog

Genieten van een gezonde groene vakantie

  • admin
  • 09 januari 2018
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Landal Green

Wanneer je met het gezin op vakantie gaat, is het vaak belangrijker om samen te genieten van de mooie natuur dan van het uitgebreid buffet in het hotelrestaurant. Een uitje middenin de natuur staat dan ook garant voor onvergetelijke momenten. Jij komt tot rust terwijl de kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven. Dat kan tijdens een winter- of zomervakantie in de bergen, maar ook aan het strand of in een wondermooie groene omgeving vol bossen en weiden. Wat je favoriete locatie ook is, de parken van Landal GreenParks vind je in vele Europese landen terug en ze komen in verschillende soorten en vormen. Wat zijn de voordelen van een deugddoend uitje met Landal?

Makkelijk met de auto

We vergeten het vaak, maar om te genieten van de natuur hoeven we niet altijd naar een exotische bestemming. Dichtbij huis in België en Nederland, maar ook in Duitsland, Denemarken, Zwitersland, Oostenrijk, zelfs Tsjechië en Hongarije vind je adembenemende natuurparken. Het voordeel van al die bestemmingen? Je bereikt ze makkelijk met de wagen. Zo pak je mee wat je wil.

Veel leuker dan een hotel

Een ander voordeel aan een natuurvakantie is dat je vaak heel wat bespaart op hotelkosten. Overnachtingen zijn minder duur en je doet zelf de booschappen. Zo eet je vaak nog es gezonder ook. De kinderen vinden het ongetwijfeld fantastisch om te overnachten in een tent op een camping, in een bungalow of een herberg omgeven door een prachtig berglandschap. Zo heb je – voor een tijdje althans – je eigen knusse stek in het buitenland.

Gezonde vakantie

Een groene vakantie betekent ook een gezonde vakantie. Jij krijgt eindelijk de kans de batterijen te herladen en keert terug met tonnen positieve energie. De kinderen ravotten erop los en komen ook in topconditie terug. Want een vakantie in het groen is vaak ook erg actief. Waterratten in de familie? Kies dan voor een camping aan de zee of een bungalowpark met een subtropisch zwemparadijs. Nóg wat avontuurlijker? Neem dan de fietsen mee of huur ze ter plaatse en ga op ontdekkingstocht!

Gemoedelijke sfeer

Campings en bungalowparken staan bekend om de vriendelijke ambiance die er heerst. Je botst er altijd op joviale mensen die net zoals jou op zoek zijn naar rust en ontspanning. Daardoor is er veel respect tussen de vakantiegangers onderling. Of je nu kiest voor een camping met alles erop en eraan of liefst een eenvoudige plek hebt zonder al te veel faciliteiten: je voelt er je gegarandeerd in een mum van tijd in je sas.

Kortingen tot -30%

Last but not leastmomenteel profiteer je van uitzonderlijke kortingen bij Landal. Heb je nog een paar dagen vrijaf en wil je daar graag optimaal van genieten? Dan kan je nog een lastminute wintervakantie op de kop tikken vanaf € 99. Ook als je nog graag een vakantie vastlegt tijdens de krokus- of paasvakantie, geniet je van 20 of 25% korting. Knijp je er tussenuit buiten de schoolvakanties, dan kan je op 30% korting rekenen.

Maar ook als je jouw zomervakantie nog moet plannen, is het een goed idee om het aanbod van Landal te doorpluizen. Je geniet nu nog van mooie vroegboekkortingen voor de gehele zomervakantie. Combineer de vele voordelen van een ontspannende natuurvakantie met de scherpe prijs en het resultaat is een vakantie waar je niets dan plezier zal aan beleven.

Landal Green Parks Goedkope Vakantie

Categorieën

Deel dit bericht