Blog

Goedkope droomcruises bestaan

  • admin
  • 18 januari 2018
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
wellness msc cruises

Misschien moest je deze titel twee keer lezen om het te geloven, maar nu je je ogen hebt uitgewreven: ja, je kan écht een betaalbare droomreis op een cruiseschip beleven.

We hebben het echt niet over een opblaasboot die dobbert op de Noordzee, maar over een heus cruiseschip dat je naar exotische bestemmingen vaart. Misschien dacht je dat een dergelijke vakantie niet voor jou, je partner of het hele gezin weggelegd was. Niets is minder waar. De voordelen van een cruisevakantie zijn talrijk ten opzichte van een all-in vakantie bij een grote touroperator. Ook cruiserederijen verwennen je nu en dan met mooie promoties. Momenteel springt een uitzonderlijke korting van MSC cruises er écht tussenuit. Zo betaal je momenteel de helft voor wat weleens een van de mooiste ervaringen van je leven zou kunnen worden. Je krijgt er als tweede passagier tijdelijk 50% korting.

Cruise vs. all-in hotelvakantie

Wat vaak vergeten wordt, is dat een cruiseschip een luxueus hotel op het water is. Dat wil dus zeggen dat je er van al dezelfde voordelen geniet als van eender welk hotel op het vasteland. Weliswaar met het belangrijke verschil dat jouw drijvend hotel je van de ene prachtlocatie naar de andere brengt. Net zoals je in je hotel 3 keer per dag aanschuift voor het buffet, doe je dat ook op een cruiseschip. Vaak zijn er ook nog meerdere restaurants op het schip, zo kan je makkelijk eens van keuken afwisselen. Boek nu bij MSC Cruises aan voordeeltarief en krijg ook het drankenpakket inbegrepen.

msc cruises 50 procent korting 2de passagier

 

Terwijl je van je favoriete drankje sipt, geniet je dagelijks van een nieuw overweldigend uitzicht. Een cruiseschip overstijgt zelfs makkelijk de faciliteiten die je in een doorsnee hotel terugvindt. Vele schepen beschikken over waterparken, glijbanen en zelfs sportvelden. Tel daar de animatieprogramma’s bij en je kinderen hebben een geweldig actieve vakantie voor de boeg. Maar ook jij kan zwoegen wanneer je dat wilt. Naast wellnessruimtes vind je aan boord ook personal coaches die je bijstaan in het zwembad of de fitness, kan je yogalessen volgen en zo meer.

Luxueus avontuur

Je bagage hoef je ook maar een keer uit te pakken terwijl je toch altijd nieuwe oorden opzoekt. Zo beleef je geen enkele saaie dag aan boord. Je bent constant onderweg en toch helemaal relaxed. Slecht weer? De kans is groot dat de dag erna de zon weer heerlijk schijnt. Saaie momenten? Die bestaan gewoon niet op een cruiseschip. Vaak vaar je ’s nachts en word je overdag overdonderd door de pracht van een nieuwe locatie. De vaarroute werd op voorhand uitgestippeld en wisselt stranden met steden af, natuur met cultuur. Zo komt iedereen aan z’n trekken en moet je amper op voorhand plannen.

Oneindig veel mogelijkheden

Onze planeet bestaat nog steeds voor het overgrote deel uit water. Dat wil zeggen dat de hele wereld ook bereikbaar is met een cruiseschip. Een cruise is nooit eentonig en ook de bestemmingen zijn divers. Verkies je een zacht klimaat? Dan opteer je best voor een tocht op de Middellandse Zee. In eennotendop: de Spaanse Costa del Sol, Franse Côte d’Azur, de Kroatische en Griekse eilanden, het mysterieuze Malta, havensteden met een rijke geschiedenis als Barcelona en Marseille… En dat alles terwijl je geniet van een verkwikkende zeebries onder een nimmer teleurstellende zon. Maar het kan nog exotischer, naar de Caribische eilanden en Cuba bijvoorbeeld. Kies het écht grote sop van de Atlantische oceaan en verbroeder met de gastvrije lokale bevolking op parelwitte stranden. Begin je nu al te zweten? Dan kan je ook naar het verrassend mooie noorden varen. Laat je verbluffen door de Noorse fjorden en andere ruige en onaangetaste gebieden die Noord-Europa rijk is.

msc cruises marseille

 

Categorieën

Deel dit bericht