Blog

Citytripweken bij Vakantieveilingen

  • admin
  • 22 september 2017
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
citytrip venetië vakantieveilingen

Ken je Vakantieveilingen al? De naam zegt het eigenlijk zelf, maar wij lichten het toch nog graag even voor je toe. Het concept van Vakantieveilingen is heel eenvoudig én klantvriendelijk. De veilingsite is een online platform dat reizen aanbiedt waarop geïnteresseerden kunnen bieden. Net zoals dat bij echte veilingen in zijn werk gaat, lopen deze veilingen na verloop van tijd af. Dit kan je volgen op de veilingsite zelf en je kan ook zien wie en op welk tijdstip biedt: helemaal live dus! Als de veiling is afgelopen en jij het hoogste bod hebt uitgebracht, is de reis van jou!

Voordelig op reis

Dat houdt dus in dat je helemaal zelf bepaalt hoeveel jij aan jouw vakantie wil spenderen. Wil er iemand meer betalen? Dan is het aan jou om te kiezen of je een nieuw bod uitbrengt. Zo tik je soms ware koopjes op de kop, zeker als je er snel bij bent! Veiling afgelopen en jij bent ‘gewonnen’? Dan ben je natuurlijk wel verplicht het door jou geboden bedrag te betalen. Maar dat is ook niet meer dan logisch, vermits je helemaal zelf hebt bepaald hoeveel die bestemming waard was!

Vakantieveilingen biedt verschillende reisformules aan, maar de rode draad is dat het om goedkope vakanties draait. Zo zijn er all inclusive goedkope vakanties, goedkope citytrips, voordelige cruises, maar ook op museumbezoeken, culturele uitstappen, avondjes uit zoals concerten, musicals, festivals en diners, schoonheidsbehandelingen, hotelovernachtingen in afprijzing, enzovoort. Kortom, alles om jezelf, je partner of het hele gezin in de watten te leggen tegen bodemprijzen!

Lastminute citytrip: goedkoop op weekend

Momenteel loopt er een speciale actie rond citytrips. En wat is er nu leuker dan er een weekendje tussenuit knijpen naar een mooie stad ergens ver weg of dichtbij? Een stedentrip is een heerlijke manier om een stad te leren kennen of te herontdekken: gezellige restaurants, leuke bars en goedkope winkels, maar ook musea met befaamde collecties en indrukwekkende gebouwen en pleinen. Op een stedentrip snuif je de sfeer van een stad op, leer je de lokale bevolking kennen en surf je mee op de atmosfeer die heerst in de stad.

Voor alle fans van goedkope stedentrips, en wie geniet er nu niet van een voordelig weekendje naar Londen, Rome of Barcelona, promoot Vakantieveilingen nu haar uitzonderlijke citytripweken. De actie loopt tot 1 oktober. Tot die tijd krijg jij dus de kans om te bieden op een Europese stedentrip naar keuze! Volg het live en wie weet haal jij jouw volgende trip aan een zacht prijsje wel snel binnen. 

Deel dit bericht