Blog

Een zomervakantie boordevol natuur

  • admin
  • 27 april 2018
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Landal Goedkope Zomervakantie

Helemaal tot rust komen? Dat kan ook dichtbij. Waarom uren in een ongemakkelijke vliegtuigstoel zitten wringen als je even snel met de auto een weelderig stukje natuur kan bereiken?

Een vakantie draait er uiteindelijk om dat je tot rust komt met z’n allen. Of dat nu op een parelwit strand is, aan de Belgische kust of in een bosrijk gebied: genieten doe je sowieso. Voor Deense fjorden of Oostenrijkse bergen hoef je echt niet zo lang te reizen. En voor zachte temperaturen kan je veel goedkoper naar landen als Tsjechië of Hongarije in plaats van door toeristen overspoelde gebieden in Spanje of Turkije.

De campings, vakantiehuisjes en appartementen van Landal, verspreid over 9 Europese landen, vind je altijd in de buurt van een fenomenale natuurgebieden. Ook lekkere restaurantjes, avontuurlijke attracties en wellnessruimtes zijn nooit ver weg. Zo zijn ze geschikt voor elk type vakantie en heb je ook tijdens je vakantie heel wat afwisseling. Of je nu met vrienden, romantisch met z’n tweeën of het hele gezin op vakantie gaat: iedereen vindt zo wel zijn of haar gading.

Als je nog geen plannen hebt voor de zomervakantie of nog een extra uitje wenst te boeken, is dit je kans! Bij Landal geniet je nu namelijk van kortingen tot 20%. Leg je jouw verblijf vast tussen 29 juni en 13 juli, dan krijg je zelfs tot 30% korting. Je hebt er dus goed aan gedaan te wachten tot nu. Tijd om toe te slaan!

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht