Blog

Kampeervakantie? Geniet van zalige zomerkortingen

  • admin
  • 18 mei 2018
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
EuroCamp SummerSale Goedkope Vakantie

Ontsnappen aan onze grijze straten en bebouwing doe je nog altijd het makkelijkste en meest voordelig op een camping. Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, zelfs Italië en Kroatië: je bent er sneller dan je denkt! Waarom naar verre continenten trekken als de natuur even goed in een buurland niet te versmaden valt?

Staat kamperen voor jou nog altijd gelijk aan een gebrek aan comfort? Dan ben je duidelijk niet op de hoogte van de laatste kampeertrends. Op campings, of je nu in een bungalow, mountain lodge, caravan of tent logeert, heb je tegenwoordig de keuze uit tal van ontspannings- en recreatiemogelijkheden.

Het neusje van de zalm? Dat vind je bij de bekroonde campingvakanties van Eurocamp. Ze staan garant voor afwisseling en een ongelooflijk flexibel en divers aanbod. Nood aan pretparken in de buurt? Entertainment voor tieners nodig? Wil je graag de huisdieren meenemen? Wat je bijzondere voorkeuren ook zijn, Eurocamp biedt de oplossing op maat van elk soort vakantieganger!

Tijdelijk geniet je ook nog eens van zalige zomerdeals bij de aanbieder van campingvakanties. Zo profiteer je van liefst 50% Summer Sale korting. Daar houdt het lang niet op… Als je binnen 14 dagen vertrekt, ontvang je 10% extra lastminute korting. Genoot je al eens eerder van een Eurocamp-trip? Dan krijg je, als ‘vaste klant’, nog eens 10% extra cadeau. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken om reserveringskosten, die zijn er gewoon niet.

Wij kozen voor een strandvakantie aan de Adriatische kust, nét ver weg genoeg om aan de toeristische drukte te ontsnappen en een garantie op zon. Kortom, alles wat je nodig hebt. Waar gaan jullie op vakantie?

kies hier je bestemming en geniet

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht