Blog

Lastminute op reis? Dat doe je zo

  • admin
  • 14 maart 2018
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
goedkope vakantie wereld binnen handbereik lastminute

Lastminute op vakantie vertrekken klinkt altijd avontuurlijk. Dat is het ook! Maar het is vooral ook welkom voor je portemonnee en reisbudget. Natuurlijk hebben vakantiegangers die lekker vroeg boeken ook een punt. Maar een lastminutevakantie kan soms zo’n leuk en onverwachts geschenk zijn, dat het je energie geeft om de rest van het jaar weer makkelijk door te komen.

Zo gepland

Onvoorspelbaar werk? Dan is een lastminute de perfecte oplossing. Je trekt er simpelweg op uit wanneer het even minder druk is op het werk. Of je nu ondernemer of freelancer bent, als je jouw agenda flexibel kan invullen, dan is een lastminute de ideale vakantie. Ben je niet gebonden aan data noch bestemming, dan wacht je dus best even af.

Amper voorbereiding

Weinig tijd? Een van de voordelen van vakanties op het laatste moment: je boekt vaak alles in een keer. Je vliegticket, accomodatie en soms ook consumpties zitten al in het arrangement. Voorbereidingen hoef je dus amper te treffen. Ga langs de winkel voor wat zonnebrandcrème en een nieuwe zwemoutfit: dat is het.

Zonder zorgen

Geen stress. Want zelfs bij een gebrek aan tijd wordt alles zowat voor jou geregeld. Luchthavenvervoer? Vaak inbegrepen. Een culturele of sportieve uitstap? Het hotelpersoneel regelt het voor je. Je krijgt alle nodige informatie over de buurt rond het hotel, van de mooiste stranden tot de leukste musea, zomaar voorgeschoteld. Wil je graag helemaal tot rust komen? Niets belet je om dagelijks langs het zwembad van wat welverdiende zonnestralen te genieten, met een cocktail in je ene hand en een vakantieboek (dat je waarschijnlijk toch niet gaat uitlezen) in de andere.

Veel mogelijkheden

Alleen, met z’n tweetjes of het hele gezin: een lastminute vakantie is geschikt voor alle formaten en soorten vakantiegangers. Ook met vrienden boek je makkelijk een lastminute naar de zon. De kids amuseren zich gegarandeerd rot met de hotelanimatoren… Weer een zorg minder!

Makkelijker dan je denkt

Het is een wijdverbreid en jammerlijk misverstand: een lastminute wil niet zeggen dat je morgen vertrekt. Wél binnen de 6 weken. Zelfs als je niet de meest flexibele agenda hebt, kan je dus nog wel makkelijk een vakantie op het laatste nippertje boeken.

Divers aanbod

Het aanbod is overweldigend groot. Van exotische stranden tot citytrips boordevol cultuur: met een lastminute kan dat allemaal. Tegenwoordig bieden tal van reisorganisaties lastminute arrangementen aan. Hoe meer touroperators, hoe uitgebreider de mogelijkheden worden. Uiteraard zitten de klassiekers ertussen, maar er is nog veel meer mogelijk. Van ver en exotisch tot toerist in eigen land: alle soorten reisformules kan je tegenwoordig lastminute boeken!

ontdek de website voor lastminutes

Categorieën

Deel dit bericht