Blog

Top 5 populairste last minute bestemmingen 2019

  • 05 juni 2019
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
vakanties

Je hebt zojuist je vakantiegeld ontvangen en nu wil je graag direct je ideale vakantie boeken? Dat begrijpen we maar al te goed, maar wellicht is een last minute een veel betere optie. Waarschijnlijk ben je al langer bekend met dit fenomeen; je boekt binnen zes weken voor vertrek en daardoor betaal je beduidend minder dan de standaardprijzen.

Dit heeft te maken met het feit dat de reisorganisaties al diverse reizen hebben ingekocht. Dus ook de vliegtuigstoelen en de kamers van hotels. Zij ontvangen een bepaald voordeel bij het vroegtijdig inkopen en ontvangen tevens volumekorting. Daarnaast zijn ze zeker dat ze de reis altijd kunnen aanbieden aan de klant, aangezien het al reeds is gereserveerd. Uiteraard wilt een reisorganisatie geen verlies lijden en verkopen zij de nog niet verkochte reizen voor een lagere prijs. Hiermee reduceren zij het verlies, of in sommige gevallen is een kleine winst nog steeds haalbaar.

Om je een beetje op weg te helpen, bieden we je een handig overzicht aan van de top 5 meest populaire last minute bestemmingen van 2019.

1. Turkije

Last minuteMet 300 dagen zon in het jaar en zijn parelwitte stranden blijft Turkije een absolute toplocatie. Met zijn ruime aanbod in luxe resorts en All Inclusive hotels zijn de mogelijkheden eindeloos. Geschikt voor zowel gezinnen, stelletjes of voor een pleziervakantie met vrienden aan één van de bruisende badplaatsen. De meest bekende locaties zijn Alanya, Antalya, Bodrum, Kuşadası en Marmaris.

2. Canarische eilanden

Geniet van de Spaanse charmes langs de kust van Marokko. De Canarische eilanden bieden het gehele jaar een heerlijk warm zonnetje. Hierdoor is deze locatie ook zeer populair in de wintermaanden. Laat je verrassen door de hoge vulkanen, de natuur met zijn prachtige bossen en zijn mooie zandstranden. Er zijn 13 eilanden, waarvan Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote en Gran Canaria het meest bekend zijn. Elk eiland kent zijn eigen unieke karakter, waardoor je niet snel uitgekeken zal raken.

3. Griekenland

Last minuteMet zijn 6000 eilanden is Griekenland absoluut een verborgen schat te noemen. De ontelbare eilandjes bieden een grote diversiteit aan cultuur en velen kennen zijn eigen karakteristieken. Of je nu kiest voor een strandvakantie op Corfu, een party vakantie op Kreta of een wandelvakantie op Samos; Griekenland bied het je allemaal! Maar vergeet ook niet bekende badplaatsen zoals Rhodos, Kos en Lesbos. Geniet daarnaast van de meest heerlijke Griekse gerechten, zoals de Souvlaki, Moussaka of de oude vertrouwde Gyros.

4. Spanje

Uiteraard mag Spanje niet ontbreken in dit overzicht. Het zonnige land is nog steeds de populairste vakantiebestemming onder de Nederlanders… En niet geheel onterecht! Het heerlijke subtropische klimaat trekt elk jaar weer honderden duizenden mensen naar de Spaanse Costa’s. En vergeet ook niet de prachtige eilanden van Ibiza en Mallorca, waar veel jongeren elk jaar weer met veel plezier heen vliegen. Daarnaast biedt het land je ook de mooiste steden, zoals: Barcelona, Madrid, Valencia en Bilbao. Ideaal om je vakantie aan de kust te combineren met een spannende citytrip.

5. Egypte

Last minuteHet land van De Nijl, de piramides en de farao’s… Egypte is een land dat naast zijn palmbomen en luxe vijf sterren hotels een heleboel extra te bieden heeft. Door zijn ligging aan de rode zee wordt deze authentieke locatie gezien als een absoluut paradijs voor duikers. Mysterieuze tombes bezoeken in het tempelcomplex Luxor, kameel rijden in Sharm-el-Sheikh… Niet is te gek in dit Noord-Afrikaanse land. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de hoofdstad Caïro, de grootste stad van het gehele continent Afrika. Ontdek de mooiste moskeeën en leukste bazaars in deze bruisende stad.

Heb je al een favoriete bestemming voor deze zomer? Wacht dan niet langer en bespaar veel geld door te gaan voor een last minute vakantie. Bij Prijsvrij ben je daarbij altijd verzekerd van de laagste prijs. Zij bieden de Best Deal garantie, waarbij er elke dag opnieuw een selectie wordt gemaakt van de scherpste en beste deals die er te vinden zijn. Je boekt eenvoudig en snel online en betaalt geen onnodige extra boekingskosten. Kijk snel naar het huidige aanbod en ga binnenkort heerlijk op vakantie!

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht