Blog

Wat je ook zoekt, TUI heeft het

  • admin
  • 11 oktober 2017
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Herfstvakantie Duitsland TUI goedkope vakantie

Het reisaanbod van TUI is zo divers dat wij uren kunnen verdwalen op de website van TUI en op het einde nog niet weten welke vakantie we verkiezen: een actieve all in vakantie, met aerobics en windsurflessen, in Spanje, of een Zuid-Amerikaans of Afrikaanse cultuurshock? Om het aanbod wat overzichtelijker te maken, geven wij graag wat meer uitleg over het reisbureau TUI, de vakantieconcepten en wat ze zo bijzonder maken.

Wie aan TUI denkt zonder het echt te kennen, denkt ongetwijfeld aan parelwitte zandstranden met zonnestoelen overschaduwd door palmbomen. Zo’n soort bestemmingen vind je inderdaad terug in het pakket, maar TUI is veel meer dan dat. Naast de alom gekende vliegvakanties biedt TUI ook autovakanties, citytrips, dichtbijvakanties, pretparktrips, fietsvakanties en skivakanties aan. Van die cocktail met een parapluutje kan je dus eender waar ter wereld genieten dankzij TUI.

Herfstvakantie: genieten met volle teugen

De zomervakantie lijkt nog maar net voorbij en toch is het geen seconde te vroeg om de herfstvakantie te plannen. Zit je alweer helemaal verwikkeld in de dagelijkse sleur? Dan beuren een paar daagjes er tussenuit je ongetwijfeld helemaal op. Met TUI kan je enkele aanlokkelijke deals op de kop tikken waardoor je met extra korting geniet en komaf maakt met de herfstblues!

Hoe heerlijk het ook kan zijn om te liggen bakken in de zon in exotische oorden, ook onze eigen contreien barsten van schoonheid tijdens de herst. De dichtbijvakanties van TUI zijn de ideale gelegenheid om die nabijgelegen pracht en praal te ontdekken.

Met bestemmingen in Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Groot-Brittannië of nog dichterbij in Nederland of België verzeker je jezelf en het gezin van een deugddoende trip. Haal een frisse neus aan de kust van de Lage Landen of maak fantastische wandelingen door de Ardennen of het Zwarte Woud, waar de bossen nu een fantastisch kleurenpallet hebben.

Blaas uit langs de Moezel in een romantisch hotelletje of voel je de koning te rijk tijdens je verblijf in een hotel in het Engelse Yorkshire dat al het decor vormde voor scènes uit Harry Potter en Vikings (inclusief uitgebreid Engels ontbijt). Keuze te over met de dichtbijvakanties van TUI dus! En als je boekt voor 16 oktober geniet je van € 50 extra korting!

Categorieën

Deel dit bericht