Blog

Herfst bij Roompot? Drie redenen waarom

  • Jesper
  • 04 september 2018
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:

De zomervakantie is nog maar net achter de rug en toch kruipen we alweer richting de herfst. Sterker nog: deze maand begint de herfst officieel. We zien het al een beetje aan het weer. We lopen niet langer op onze slippers door de tuin! De warme jas moet weer uit de kast.

Geen reden tot treuren, de herfst heeft echt zijn charmes! En deze benut je optimaal bij Roompot. Waarom? Wel, om de volgende drie redenen:

Geniet van onze eigen natuur

We beseffen het wellicht niet altijd, maar we leven in een prachtig land. Adembenemende, uitgestrekte weiden en bossen met veel veel wild. En onze natuur is in veel gevallen veel schoner dan in het buitenland. Ook zijn onze bossen zeer toegankelijk voor zowel fietsers als wandelaars. Niet voor niets komen buitenlanders graag op vakantie in ons mooie land. Dus waarom zouden we er niet zelf meer van genieten? Ook ons klimaat is zeer geschikt voor herfstvakanties. In de herfst is het immers heerlijk om een warme jas aan te trekken en ’s avonds knus binnen te zitten! Vele Roompot vakantieparken staan middenin de natuur. Je leeft daarom helemaal in de prachtige natuur.

Binnen én buiten

Er is één nadeel. Ons klimaat is niet altijd even betrouwbaar. Een heerlijk, waterig zonnetje is niet altijd gegarandeerd. Ook daarom is Roompot top. Wanneer het begint te regenen, is er binnen immers ook genoeg te doen. Neem een duik in het subtropisch zwembad of speel mee met één met de familiespellen.

Strand is dichtbij en rustig

Ja, het is natuurlijk zeer prettig om naar het strand te vliegen en het zonnetje op te zoeken. Maar het strand is eigenlijk ook heerlijk wanneer het niet warm genoeg is om te zwemmen. De mooiste strandwandelingen maak je immers als het lekker rustig is. De wind door je haren, de frisse zeelucht. De Roompot parken aan de kust zijn uitermate geschikt om uit te waaien!

Uw reactie

Deel dit bericht