Blog

Hoe bespaar ik op vakantie?

  • Jesper
  • 01 november 2018
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:

Een dagje vrij van kantoor? Lekker. Maar echt tot rust kom je pas wanneer je huis en haard voor een tijdje achterlaat en je in een zonnig land neerploft op een goede strandstoel. Het de reden dat we er regelmatig tussenuit gaan. Toch wordt de vakantie bij uitstek als een luxeproduct gezien. En dus overgeslagen in tijden van ‘crisis’. En dat is zonde. Ontspanning is immers essentieel.

Nee, een vakantie van € 5.000 is simpelweg niet nodig om er even helemaal uit te gaan. Je kunt perfect ‘snijden’ in vakantiekosten. En dat zelfs zonder flink in te leveren op de kwaliteit. Met deze tips kun jij dit jaar zeker weer lekker op vakantie:

Wanneer boeken?

Je kunt niet altijd bepalen wanneer je exact op vakantie gaat (schoolgaande kinderen etc.), maar je kunt wel bepalen wanneer je boekt. Heel vroeg boeken of heel laat boeken kan jou tot honderden euro’s besparen. Je kunt wellicht niet iedere kamer boeken wanneer je voor lastminute gaat, maar er zijn tal van promoties beschikbaar waarbij je niets tekort komt!

Dag van vertrek

Wist je dat het flink uitmaakt of je op zaterdag in het vliegtuig stapt of pak ‘m beet op woensdag? Per luchthaven zijn deze prijzen verschillend. Het enige nadeel is dat het je een vrije dag kan kosten. Maar lekker rustig naar je vakantie toeleven is natuurlijk ook wel weer prettig. En weet je al of je beter met de auto of het vliegtuig kunt reizen? Een autovakantie is vaak heerlijk ontspannen én je hoeft geen auto te huren!

De juiste reisaanbieder

Misschien wel de belangrijkste tip: kies de juiste reisaanbieder. En dat is moeilijk. Welke reisaanbieder is immers de beste en tevens betrouwbaar? Op sites als Nederlandreview kun jij voor het boeken bekijken waar je goedkope vakanties kunt boeken. Deze reviews zijn geschreven door klanten van het bedrijf en dus helemaal objectief. Je kunt hier vergelijken tussen tientallen aanbieders. Je zult zien dat de prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders soms flink oplopen. Een mooi startpunt dus om eens goed te besparen.

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht